Vodafone Store Oradea

7 Păreri
Vodafone Store Oradea
Bd.Republicii Nr.1
410039 Oradea
Bihor

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J40/9852/1996
CIF
8971726

Descriere

 1. Apeluri internaţionale
 2. Cariere
 3. Fundaţia Vodafone România
 4. Magazine Vodafone
 5. Servicii si tarife
 6. Telefoane Promotionale
Cuvinte cheie:
Furnizor de servicii de Telecomunicatii, Servicii de Telefonie Mobila, Cartela Vodafone
Produse
telefoan mobil, smartphone, iphone, smartphone 4g, telefoan clasic, accesorii telefoane, super red, abonement red, abonament smart, abonament ce vrei tu, abonament de internet, smart net 10, smart net 11, smart net 8, ce vrei tu 6, ce vrei tu 8, super red 25
Servicii
internet pentru mobil, plata pe factura vodafone, mesagerie vocala, apeluri video, mail2sms, smsender
Mărci
blackberry, microsoft, samsung, nokia, alcatel, sony, htc, huawei
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară
Vodafone Store Oradea apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

cu mai mult de 6 luni în urmă

Bună seara! Nu vă supăraţi că vă deranjez cu părerea mea, dar sunt foarte revoltată că la această firmă sunt angajaţi persoane care nu au ce căuta, la un loc de muncă unde trebuie să comunici cu oameni. Nu este singura dată când această firmă mi- făcut zi tristă. Astăzi la Magazinul Crişul la ora 14 o domnişoară? sau doamnă? mi-a răspuns destul de impertinent la întrebarea:- De ce este încărcare de 4 euro dacă nu sunt minute ce rost are? Eu înţeleg că acest vânzători sunt ptr. a servi clienţii, ba pedeasupra mai întâi şi-a terminat discuţia la telefon după acea ma servit pe mine, un alt lucru s-a mai ocupat şi de bagajele mele în loc să răspundă civilizat la întrebarea clientului. Am cerut caietul de sugestii şi reclamaţii şi mi-a dat un caiet cu telefoane pur şi simplu îşi bate joc de oameni. Nu sunt mulţumită de Vodafone Oradea. G. I.

cu mai mult de 6 luni în urmă

De ce treceti numar de telefon inactiv? Sa nu va poata suna nimeni pentru reclamatii? Nu mi-a placut comportamentul doamnei de le magazin, nu am fost informata despre posibilitati, dar in schimb am fost taxata destul de bine , dupa parerea mea pentru o chestie de nimic.

Vodafone e absurd!!!

cu mai mult de 6 luni în urmă

Sunt foarte aiurea, nici nu stiu de ce sunt abonata la ei. Te suna pentru orice lucru fara importanta, tot incearca sa scoata bani dupa tine, te deranjeaza mereu cu telefoane, insa cand ar fi ceva important, cum ca pt a doua oara mi-au disparut minutele in retea (ca sa vezi, ce minune!!!!) nici nu ma anunta ca s-a intamplat ceva si eu nu mai am minutele in Vodafone. Si eu vorbesc linistita, si cand vad factura, e ditamai!!! Unde sunt minutele mele pentru care eu platesc banii? E pentru a doua oara cand se intampla! Vai si-amar!!!!

Gergely Timea-Bernadette
Vodafone

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Mie imi place magazinul Vodafone.Am cumparat de aici telefoane si nu am avut probleme.Servirea este buna,angajatii sunt amabili si draguti.

fdydfyd ghfhf
Vodafone

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Imi place ca au un magazin mare, ingrijit, angajatii sunt, in cea mai mare parte, respectuosi. Nu imi place la ei ca nu poti lua oferta de preturi sa o studiezi si acasa, accesoriile au niste preturi cu mult mai ridicate decat in alte magazine de profil, la telefoanele comercializate prin diferite oferte pe care le are Vodafone primesti numai ceea ce au la nivel national in timp ce la alti parteneri Vodafone mai primesti si altceva pe langa oferta Vodafone. De exemplu am cumparat un telefon de la ei si nici macar o punga in care sa-l pun nu mi-au dat

mai multe păreri
Scrie o părere pentru Vodafone Store Oradea!

Cunoşti firma Vodafone Store Oradea? Împărtășește-ți experiența!

Facebook
Twitter

Firme similare în apropiere

 1. Calea Republicii 28A
  410025  Oradea
 2. Str. Republicii Nr. 18-22A
  410025  Oradea
 3. Calea Republicii 11
  410032  Oradea
 4. Bdul. Transilvaniei Nr.9, Building 45
  410402  Oradea
 5. Harta firmelor asemănătoare din apropiere