spitalul pelican, Oradea

1 Recenzie
spitalul pelican
Strada Corneliu Coposu 2
410469 Oradea
Bihor
Telefon:
0259 407 940
Telefon:
0259 444 444
Fax:
0259 407 941
Fax:
0259 440 177
Pagina web:
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Grupul Pelican este cel mai mare furnizor privat de servicii medicale integrate din Transilvania, cu peste 170.000 de pacienti anual. Spitalul Pelican, asigura consultatii medicale, investigatii de imagistica si laborator, serviciu de ambulanta si urgenta 24/ 24 h.


Cuvinte cheie:
Oftalmologie, Neurologie, Gastroenterologie, Imagistica medicala, Neurochirurgie, Spital privat, Farmacie, Medicină, Laborator, Cardiologie, Chirurgie, ORL, Optica, Policlinica, Urologie, Ortopedie, Operatii, Diabetologie, Complex medical, Centrul de radiologie, Consultatie medicale
spitalul pelican apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Rusine lor

cu mai mult de 6 luni în urmă

Am fost operat in acest spital in august 2013, cu diagnostic hernie inghinala, nu stiu daca si acum se afla in top 10 cele mai bune spitale private dar publicitate care se face asupra spitalulul e doar o publicitate platita dar servicii de 2 bani. Au lasat in mine un tub asa zis lama(pentru secretii), ei m-au asigurat ca se va scote tubul odata cu firele. Cand am mers la intalnirea programata doctorul a zis ca nu se vede tubul fiind scos probabil de asistente. La 3 saptamani de la operatie am simtit prezenta tubului in interiorul meu. Cum este posibil ca la dotarile pe care le au, la salariile mari pe care le primesc medici si asistele, medici de "top" care sunt in spital sa nu observe un corp strain in interiorul unei persoana. Chiar daca au salari mari decat la stat tot lipseste spaga?????? Mai bine mergeam la stat ca poate eram tratat mai bine, si cu spaga cu tot ajungeam mult mai ieftin. Rusine lor!!!!!

Scrie o părere pentru spitalul pelican!

Cunoşti firma spitalul pelican? Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

  1. Strada Louis Pasteur Nr. 26
    .  Oradea
  2. Strada Nottara Constantin Bl. C8-C10
    410598  Oradea
  3. Harta firmelor asemănătoare din apropiere