SC Romeur SRL, Oradea

4 Păreri
SC Romeur SRL
Calea Clujului 207/C
410553 Oradea
Bihor
0259 470 230
0359 800 200
0259 434 887
0259 436 809
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J05/215/1992
CIF
68588

Descriere

Este societate comercială cu capital integral românesc, infiintata în anul 1992. Activităţile principale sunt: comerţul, producţia şi serviciile. Cu o lungă experienţă în domeniul comerţului şi producţiei de mobilă, ROMEUR se situează între primele companii de profil din România. In curand, va asteptam la noul OUTLET DE MOBILA la etajul showroom-ului Home Concept din Oradea, Calea Clujului, 207/C.


Profil lung
De-a lungul anilor am reuşit să realizăm lanţul propriu de magazine, iar în anul 2007 am inaugurat cel mai mare centru comercial de mobilă şi amenajări interioare din N-V României - HOME CONCEPT - în suprafaţă de 6000 mp, având în proiect extinderea cu încă 9000 mp. Odată cu deschiderea acestui showroom am crescut şi diversitatea produselor, aducând în spaţiul de expunere cele mai mari brand-uri europene din producţia de mobilier. Suntem reprezentanţi ai celui mai mare producător de mobilier de bucătărie, din Europa, NOBILIA, la acesta adăugându-se BERLONI - lider italian în producţia de mobilier de bucătărie, birou şi casă, MEISE şi NOLTE - dressinguri, paturi şi accesorii pentru paturi, WOSSNER - nr. 1 in producţia de mobilier de dinning, ARTE-M, HULSTA şi GWINNER - mobilier pentru living, cu funcţionalitate multiplă şi design exceptional, situându-se printre produsele de top ale industriei germane de mobilă. Mulţi alţi producători de renume (ADA, ANDANTE, COTTA etc.) cu care, compania noastră a încheiat parteneriate de lungă durată sunt prezenţi în showroom-urile Romeur.
Descriere limbă străină
ROMEUR is a company with Romanian capital, founded in 1992. The main activities are: trade, production and services. With a long experience in trade and production of furniture field, ROMEUR is between the first companies in Romania. Along the years we have managed to create our own chain of stores, and in 2007 we opened the largest commercial center of furniture and interior decorating in NW Romania - HOME CONCEPT, with an area of 6000 square meters, having in project the expansion 9000 square meters more. With the opening of this showroom we have increased also the products diversity, bringing in the exhibition space the biggest European brands of furniture production.
Cuvinte cheie:
Mobila, Magazin de mobila, Scaune, Dormitoare, Canapele, Mic mobilier, Fotolii, Mobilier birou, Service auto general, Coltare, Mobilier comercial, Comode, Mobilier living, Mobilier de baie, Cuiere, Masute, Tabureti, Mobilier pentru dormitor, Mobilier bucatarie, tapiterie, Perdele, Paturi, Piese de mobilier, PERNE, Balansoare, Bibliotecă, En detail, Mobilier farmacie, Dressinguri, Electrocasnice incorporabile, Tapiţeri, Mese si scaune, Grupe de colt, Mobila modulara, Pantofare, Mobila pentru hotel, Mobilier camere de tineret, Mobilier dining, Comertul en gros, Saltele si perne
Produse
Saltele
SC Romeur SRL apare în următoarele categorii:

Păreri

Mobila pentru bucatarie

cu mai mult de 6 luni în urmă

Produse variate si pentru toate buzunarele; noi am achizitionat mobila de bucatarie de la ei; am fost multumiti din primul moment de atentia cu care am fost intampinati, de profesionalismul de care au dat dovada atat in explicarea detaliilor cerute de noi, cat si in livrarea in conditiile cele mai bune. Cu siguranta, se afla pe lista noastra de cate ori vom avea nevoie de mobilier.

mobila ideala

cu mai mult de 6 luni în urmă

cautam mobila pt apartamentul meu si am cumparat de aici mobila pe care ne-am dorit-o si suntem foarte incantati de ea.
#mobila#lemn#lux#clasa#stil
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Antonius74
Foarte multumit

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Mi-am cumparat de la ei mai multe piese de mobilier de-a lungul anilor, iar majoritatea le folosesc pana azi. Restul nu aveam unde sa le pun o data cu mutarea, asa ca le-am vandut. Au multe magaine, iar fiecare vine cu o alta oferta. Pe de o parte ma bucura asta, deoarece am de unde alege,dar si mersul de ici-colo...per total sunt foarte multumit atat de personal si de serviciile oferite, cat si de piesele de mobilier achizitionate.
## amabilitate# gama diversificata
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Szilagyi Jozsef
mobile

, cu mai mult de 6 luni în urmă

daca ai nevoie de mobile noi, la Romeur trebuie sa mergi. au o gama larga de produse si de calitate. noi acum am facut la comanda mobilier pt 2 camere si vreau sa spun ca sunt foarte multumit de ceea ce am primit.echipa care a montat mobila lucra rapid si foarte bine,intr-o ora mobila in cele 2 camere erau montate. ma bucur ca mai sunt firme atat de profesioniste.doar cele bune pot sa zic despre firma Romeur.

Scrie o părere pentru SC Romeur SRL!

Cunoşti firma SC Romeur SRL? Împărtășește-ți experiența!

Facebook

Firme similare în apropiere

 1. Calea Clujului, Nr. 207/C
  410553  Oradea
 2. Calea Clujului 202 A
  410553  Oradea
 3. Strada Tileagdului 1
  410553  Oradea
 4. Strada Moliere Nr. 22
  410298  Oradea
 5. Calea Clujului Nr. 175
  410546  Oradea
 6. Calea Clujului Nr. 285
  410553  Oradea
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere