Alpha Bank Oradea Agentia Nufarului

actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Orar cu publicul

miercuriMi
09:00 – 17:00
joiJ
09:00 – 17:00
vineriV
09:00 – 17:00
sâmbătăSÎnchis
duminicăDÎnchis
luniL
09:00 – 17:00
marţiMa
09:00 – 17:00
Este inchis.
Deschide peste  1 h 6 min.
1 h 6 min

Descriere

Alpha Bank este astazi una din primele banci comerciale cu capital strain din Romania. Banca face parte din Grupul Alpha Bank Group, cel mai mare grup al sectorului privat din Grecia si a doua banca comerciala din intregul sistem. La 11 aprilie 2000 fuziunea Bancii Ioniene a fost aprobata prin absorbtie de catre Alpha Credit Bank. Denumirea noii banci, rezultata in urma fuziunii, este Alpha Bank.
Avand in prezent peste 2500 de angajati, Banca ofera o gama larga de servicii si produse atat pentru segmentul de piata dedicat persoanelor fizice cat si pentru sectorul de corporate, printr-o larga retea de sucursale situate in Bucuresti si alte orase mari din tara. ALPHA BANK ROMANIA a inregistrat o dezvoltare puternica si performante foarte bune. Succesul se datoreaza in principal avantajelor competitive.
Totul porneste de la fixarea unui scop. Il atingem si apoi ne dorim mai mult. Pentru ca tu sa poti merge mai departe, cream drumuri care nu exi


Profil lung
Nu incetam sa cautam solutii mai bune. In universul nostru, al serviciilor financiare, suntem atenti la tot ceea ce ne inconjoara si aceasta ne permite sa intuim ce urmeaza. Astfel, suntem capabili sa oferim solutii ce-i poarta pe clientii nostri cu un pas inaintea tuturor. Suntem transparenti si directi. Noi credem ca intr-un parteneriat nu trebuie sa existe secrete.
Credem in efortul comun pentru a gasi cea mai buna solutie. Pentru noi, sa le oferim clientilor nostri servicii financiare inseamna sa evoluam impreuna. Resursele si experienta ne permit sa ne intelegem mai bine clientii. Acestea sunt bazele oricarei evolutii.
Prin Alpha Club prinzi toate oportunitatile. Doar pentru ca esti client Alpha Bank Romania poti profita de cele mai bune reduceri si facilitati.
Cuvinte cheie:
Bancă, Imprumuturi bancare, Credit pentru locuinta
Produse
credite, depozite, carduri, POS, Alpha Pensionar, Alpha Access, Alpha Connect, Alpha Explore, Alpha Student, Alpha Salary, Alpha Housing Refinance, Alpha Housing Standard, Ansambluri Rezidentiale, Alpha Depozitul pe plus, Depozitul Tu Decizi, Alpha Premier, Alpha Tax Protect, Alpha Avans, Alpha Dreams, Alpha Progressive, AlphaCard Visa Gold, AlphaCard Visa Credit, Alpha MasterCard Credit, Alpha MasterCard Co-branded, AlphaCard Enter More Visa, AlphaCard Enter Visa, Alpha IMMturism, Alpha Cash Collector
Servicii
Credit bancar, Alpha Housing, Credite pentru nevoi personale, Credite pentru locuinta si teren, Credit pentru masina, Credit pentru refinantare, Calculator depozite, AlphaCard Visa Gold, AlphaCard Visa Credit, Alpha MasterCard Credit, Fonduri Mutuale, Transferuri rapide de bani, MoneyGram, UNO Money Transfers, Optiunea de plata in rate, Bancassurance, Servicii de trezorerie, Schimburi valutare, Excedent lichiditate, Finantari termen lung, solutii de finantare, produse financiar bancare
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară
 • Euro
  Euro
Alpha Bank Oradea Agentia Nufarului apare în următoarele categorii:

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Alpha Bank Oradea Agentia Nufarului!

Împărtășește-ți experiența!

Facebook
Twitter

Firme similare în apropiere

 1. Strada Nufarului 72
  410597  Oradea
  0359 406 951
 2. Strada Nufarului Nr. 73, Bl. C71
  410576  Oradea
  0259 471 195
 3. Strada Nufarului Nr. 60
  410576  Oradea
  0259 432 606
 4. Strada Nufărului Nr. 174, Bl. An74
  410576  Oradea
  021 308 1110
 5. Harta firmelor asemănătoare din apropiere